Kairos Technologies Ltd. - Magyarország

Megnyílt a lehetőség Magyarországon is! Csatlakozz most! A Kairos Technologies Ltd. NEM hivatalos oldala
Ez a weboldal egy független Kairos partner tulajdona. Az itt megtalálható információk nem teljes körűek és csak tájékoztató jellegűek. A Kairos Technologies Ltd. hivatalos weboldala: www.kairosplanet.com címen érhető el.

Miért kell csomagot vennem ahhoz, hogy bérbe adjam a tárhelyem?

Manapság világméretű piacot, csak hálózatépítéssel lehet gyorsan elérni. Ezért mi is a Kairos cégnél ezt alkalmazzuk, hogy ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. Akik nem csak tárhely bérbeadásként tekintenek az üzletre, hanem hálózatot is építenek, őket motiválni kell és el kell ismerni a munkájukat, ezért a csomagdíjak 60%-át a hálózatépítők bónuszként megkapják. Fontos megjegyezni, hogy a napi tárhely bérbeadásért járó összeget nem ebből finanszírozzuk, hanem a partnercégektől kapott bérleti díjakból. Ugyanakkor minden megvásárolt csomaghoz jár extra szolgáltatás is pl: Kairos mail, Kairos surf, Kairos disk és Kairos mobil alkalmazás, a megvásárolt csomagtól függően.

 

Ha nem szeretnék hálózatot építeni, de regisztrálnak hozzám, akkor is kapok bónuszt?

Természetesen igen, jár neked két bónusz. Az elsőt Direkt Marketing Bónusznak hívjuk és az első mélységi szinten kapod. Az első mélységben a megvásárolt csomag díjának 15%-át kapod meg, míg a második mélységből a megvásárolt csomag 10%-át, amit Start Up Marketing bónusznak nevezünk. Ahhoz, hogy a harmadik mélységtől lefelé is részesülj a bónuszokból (mélységi bónuszok), minősülnöd kell valamelyik karrier szintre.

 

Szeretnék hálózatot építeni, hogyan tudok minősülni?

Ahhoz, hogy minősülni tudj, Silver, Gold, vagy Platina csomaggal kell rendelkezned. Ha van három olyan regisztrált partnered, akik három különböző vonalban kapcsolódnak hozzád és szintén ezen csomagok közül rendelkeznek valamelyikkel, akkor elérted az első minősülési szintet, az ASSISTANT pozíciót. Ez 3% mélységi bónuszra jogosít téged a 3. mélységtől kezdve végleten mélységig a csoportodba bejövő csomagok díjából. Ezt a mélységi bónusz tovább növelheted egészen 30%-ig, ha újabb minősülési szinteket érsz el. A karrier rendszerről részletesebb tájékoztatást a felső vonaladtól kaphatsz.

 

Ha kisebb csomaggal indulok, akkor válthatok-e később nagyobb csomagra?

A webirodán belül bármikor tudsz váltani nagyobb csomagra. Ilyenkor az előző csomagod lezáródik és aktiválódik az újonnan megvásárolt csomag. Természetesen az addig megkeresett kifizetések és bónuszok megmaradnak. Fontos tudni, hogy ha csomagot váltasz, akkor nem kell kifizetned az új csomag teljes összegét, viszont minden nap valamelyest emelkedik az upgrade összege. A webirodádban a rendszer automatikusan kiszámolja, hogy még mennyi szükséges az adott csomaghoz és jobb oldalon megtalálod a képletet is hozzá.

 

 

Mit tárolnak a gépemen?

Az általad bérbeadott tárhelyen a Kairos fájltöredékeket és kulcsokat tárol. Ezek önmagukban értelmezhetetlen, nem futtatható, nem megnyitható információk, amik semmilyen veszélyt nem jelentenek a számítógépedre.

 

Hogyan tudom kivenni a pénzem a webirodámból?

A webirodába folyamatosan kapod a bónuszaidat, mind a regisztráltak csomagdíjából, mind a bérleti díjakból. Azt, hogy mit teszel ezekkel a pénzekkel, az a te döntésed. Fizetheted belőlük a magasabb csomagra váltás díját, utalhatod más üzleti partnernek, vagy kiveheted saját számládra, vagy saját bankkártyádra. A kivételre általad elkülönített összeget a cég minden hónap 5. munkanapjáig, havonta  utalja ki számodra.

 

 

Mekkora internetsebességre van szükség a tárhely bérbeadáshoz?

Az internet sávszélesség nincs meghatározva. A biztonsági kulcsok 1000 darabra felosztva kerülnek elhelyezésre és csak ezek a kis részek mennek keresztül a hálózaton. Lassabb mobilinternettel is tökéletesen működik a rendszer.

 

Mi a garancia arra, hogy a KAIROS nem megy tönkre és mindig fizetni fog?

A Kairos IT szolgáltatásokra szerződik megrendelőivel. Egyik ilyen szolgáltatás a biztonságos tárhely, amelyből csak annyit bérel magánszemélyektől, amennyire szüksége van. Ezért vannak éves szerződések. A vállalkozások világában a sikerre 100%-os garancia nem létezik. Különösen nem egy olyan hihetetlenül gyorsan változó piacon, mint az IT szektor. Ami biztos, hogy a Kairos nemzetközi menedzsmentje, piacépítési stratégiája, partnerhálózatának felépítése világszínvonalú, szolgáltatásai keresettek, valódi, létező és sokakat érintő problémára adnak korszerű megoldásokat.

 

Ez nem egy pilóta játék, vagy piramis rendszer?

A Kairos valós szolgáltatásokat és terméket ad el, számláz ki valós megrendelőknek, partnereknek, és a nyeresége után adót fizet. Biztonságos levelezési, webböngészési, adattárolási szolgáltatásokat nyújt, illetve saját fejlesztésű telefonokat forgalmaz, így semmiképp sem sorolható a pilóta játékok közé, ahol se termék, se szolgáltatás, se adózás, csak a pénzt megy zsebből zsebbe. A cég szervezeti felépítése valóban hasonlít egy piramis rendszerre, ugyanúgy, mint bármely szervezet esetén, ahol vannak tulajdonosok, felső-, közép- és alsóvezetők, akik irányítása alatt munkavállalók dolgoznak. Fontos szempont, hogy a Kairos rendszerében mindenki érdekelt a munkatársai személyes sikerében, bevételnövekedésében és a karrierlétrán való felfele haladásban. Mindez ritkán jellemző a hagyományos szervezeti modelleknél.

 

end faq